Veckans mål - att göra det du brinner som mest för kommer ta dig längst

Ännu en ny illustration hiih!
Mest nöjd med denna so far, och är så glad för att jag börjar lära mig illustrator och PS. Det är verkligen att ge kärlek till sig själv att jobba för att nå våra drömmar och mål. När jag målar och gör kreativa saker kommer jag bortom tid och rum. Det är magiskt. Vi ska vara i bubblan där vi kan vara och försvinna in och uppslukas. Där kan vi blomstra.

Jag vill idag kvällen till ära ge er en liten uppgift och, och det är att fundera över vad som tar er bakom tid och rum, och ge som veckans mål att GÖRA MER AV DET. Det är vi värda och det är meningen i ditt liv. Även om det är bra att få det "tråkiga" gjort, så ha inte dåligt samvete när du gör det du brinner som mest för. Det är där du kan komma längst.

Jag tror att vi generellt jobbar för mycket i att tänka på att vi ska kunna allt, att vi måste öva på det vi är dåliga på. Jag tror att någon annan kan göra det du är dålig på, du är på jorden för att nyttja din superkraft. Och jag tycker det är lite synd det här med att skolan, hur den är uppbyggd. Att OM någon ligger på A på alla delar med E på en får man typ D. Varför ska vi fokusera på det dåliga? Vi måste gynna och hämta hem av allt det goda vi har. Det jag inte är bäst på är någon annan bäst på. Vi måste använda vår gemensamma superkraft, istället för att jobba för att alla ska bli lika bra på allt.

Gillar