Veckans mål, är ni med?

Denna vecka tänker jag mig att vi har som mål att träna minst 3 gånger, vad tycker ni om det? Som jag skrev på Instagram kan det vara vad som, allt behöver inte ske på ett gym. Det viktiga är att vi rör på oss och gör aktiviteter som får oss att må bra. Yoga, även om lugn ser jag som träning. Eller det motsvarar i alla fall vad jag vill uppnå med mitt mål. Jag vill bara vara aktiv och göra det som stärker min kropp.

Minns ni att jag vaknade en natt och bad Gustav massera mig för att jag hade ont "över hjärtat". Hans bror är naprapat och förstod snabbt att jag hade fått revbenslåsning. Jag är "svag" över vissa delar av ryggen och armarna och behöver därför öva på att styrka upp med specifika övningar. Sjukt obehagligt är revbenslåsning för övrigt. Ligger den snett till vänster över främre revbenen som det inledningsvis gjorde för mig kan det lätt beblandas med en hjärtinfarkt.

Hur som; just därför tränar vi. För att våra kroppar ska hålla hela livet. För att vi ska må bra. För att vi ska hålla oss pigga och motiverade. För att träna hjärtat och alla våra muskler.

SÅ, V i LkA ÄR mED?

Gillar

Kommentarer