Veckolista

Helt oteroligt opassande då det är tisdag men jag känner lite att jag struntar i vilken dag det är haha - så nu tänker jag de senaste 7 dagarna! Hittade denna lista hos fina Hilma som har en himla mysig blogg!

Veckans bästa:

Åh garanterat att jag klarade min hälsocoach-utbildning som idag var EXAKT en vecka sedan tätt följt av gårdagens badande, det hade blivit sååå mycket varmare i vattnet så jag låg i och flöt och simmade!

Veckans sämsta:
Jaaa, det är ju garanterat att jag varit sjuk, MEN, jag så hemskt tacksam att jag inte blivit så mycket sjuk och redan är frisk!

Veckans godaste:
TVEKLÖST denna vaniljkeso, helt sjukt god! Alltså helt över förväntan och då var jag ändå taggad på att prova den. Den smakar risalamalta. Sedan vill jag även slå ett slag för att göra olika typer av hamburgare. Här körde jag på blåmögelost, man kan ju verkligen göra vad sm för kul!

Veckans tacksamhet:
Det är min nya struktur jag skapat där jag begränsar mobilanvändandet, mediterar varje dag, är ute mycket och faktiskt mår så så jäkla bra. Dessutom försöker jag i denna struktur anpassa vilka tider jag gör vilka saker bäst, och jag har fått mycket mer gjort. + Att jag startat mitt stora stora projekt.

Veckans insikt:
Hur otroligt mobilberoende människor här!

Veckans mysigaste:
Gårdagens kvällsdopp i golden hour.

Veckans boost:
Garanterat denna fantastiska Manuka honung, som räddat mig från att bli sjuk!

  • Q/A

Gillar

Kommentarer