veckolista

VECKANS MÅENDE:
Att försöka fokusera på mitt innersta inne i ett stormigare yttre. Allt är okej, allt händer av en anledning. 

VECKANS TANKE:
- allt sker av en anledning​​

VECKANS LÄSKIGASTE:
100% att våga ta farväl utan att veta något som helst mer. 100% läskigaste denna vecka, och som jag någonsin gjort.

VECKANS GODATE MÅLTID:
Middagen med Hanna igår kväll på UD! Fyafn rökta rökta räkor med aioli ÄR så gott!

VECKANS JOBB:
Måndag designtorget + jobb hemifrån, Tisdag jobbade jag från sjöcaféet på med mitt hemifrånjobb på Raw Clarity, Onsdag var det en härlig dag med Jimmy på kontoret, Torsdag också kontoret, Fredag en lugnare dag och igår Lördag köra jag från öppning till stängning på Ideal i gallerian. Idag ska jag bara softa gärnet gällande, jobb och fuksera på att utvärdera mina mål och förbereda nästa vecka.


VECKANS UPPLEVELSE:
Okej, detta kan ha varit det sjukaste som hänt mig. Jimmy la märke till att jag tog mig lite på bröstbenet och undrade om det var något speciellt där, jag reflekterade inte ens över att jag gjorde det. Jimmy lärde mig att man har en liten punkt där, där olika spänningar och blockeringar samlas.

Så vi testar att jag blundar och han trycker där, för att jag ska berätta vad som sker. Jag känner en lättare smärta, som plötsligt omvandlas till bubblor som flyger upp i huvudet på mig, jag börjar garva, gråta, mycket. Jättemycket. Så mycket att jag inte ser, kan prata eller sitta upprätt. Det var så sjukt. Jag gråter mer än jag gjort på länge och det kändes som mycket släppte. Skrattet kändes som en följd av gråten, som en glädje för att det släppte. Att lämna och vara en lite friare människa. Hejdå block. Den har nog suttit och byggs på länge.

VECKANS ROLIGATE:
Att Ludde kom till Stockholm, älskar min bror och han är fan den roligaste jag känner haha <3

VECKANS BÄSTA:
Ett MAGISKT träningspass bestående av 53 min cardio. MÅDDE SÅ BRA ! <3 <3

VECKANS UTMANING:
Att gå upp tidigare varje dag vilket jag klarat alla dagar förutom att jag idag medvetet tog sovmorgon! HELT OKEJ! Tiderna har varit 4.17, 6.30, 5. 5.25. 6.30, 6.00 och idag 9.30 hehe.

VECKANS LÅT:
Don't Mind

Gillar