Vi ska bli föräldrar!

Hej fina ni. Här var det nyheter minsann. Som rubriken avslöjar ska vi bli föräldrar, i höst. Wow haha. Allting sjunker in bit för bit, och hittills har jag nog hunnit förstå att jag är gravid, men att det faktiskt ska komma en bebis, att jag ska bli mamma och att Gurkan ska bli pappa, aej det är bara för stort för att ta in.

Tänk att det lilla extra sträcket på graviditetstestet som jag gjorde första februari kan betyda så mycket om vad komma skall. Rationellt vet man ju vad det betyder, men emotionellt var jag helt blank. HUR kan detta, svaga, sträck tala om ett helt nytt liv och en människa vi ska ta hand om? Det var nog inte förens vi gjorde ett tidigt ultraljud i vecka 10 och jag fick se Snurpan som jag kunde ta in att det faktiskt är ett litet litet liv där inne. Innan ultraljudet kändes det nästan som jag hade hittat på att jag var gravid. Som att jag gick runt och lurade alla. Jag minns även när jag berättade för Gurra, att jag sa att jag "tror typ jag är gravid".

Vi är överlyckliga och jag känner mig oändligt tacksam åt vad kroppen kan göra och skapa. Sedan all kärlek, och alla grattis på Instagram. <3 Jag känner mig nästan blyg. Vad fina människor är. <3 Är ni sugna på att hänga med denna resa då? Det är i alla fall jag!

Puss på er <3

Gillar