Vilka aktier nu?

Okej, som ni vet är jag inget proffs, så i vad jag säger och rekommenderar får ni addera att jag endast gissar, resonerar och dylikt. Kommer ni aktier utifrån detta vill jag att NI ska känna att det är en bra idé och att det såklart lika väl kan gå käpprätt åt helskotta. Liksom jag tar massa rekommendationer och ibland har

någon gått rakt utför.


Nu har det i alla fall varit så att det sjunkit en hel del, på många fronter. Det betyder två saker:

- Att den sjunkande kurvan gått dåligt

- Att det är billigt

Slutsats: Vi måste helt enkelt tro att det ska gå bra igen för att det ska vara en idé att köpa.


Nu ser samhället väldigt annorlunda ut än förut. Eftersom detta inte är en händelse som blåser över på en natt, så tror jag att vi kommer hinna skapa nya strukturer.


Vad jag har köpt utifrån detta är:

- Facebook, Facebook uger även instagram och alla influensers jobbar redan hemifrån, dessutom spenderas desto mer tid på dessa sociala plattformar.

- Spotify & Storytel, Who knows, man bör inte lyssna mindre på musik/ljudböcker nu i alla fall, men ingen vet såklart.

- Swedbank, Denna har tappat mycket, och är BILLIG nu, så tror man att den kommer gå upp igen gör man ju en vinst i att köpa nu, men banker kan också svaja rejält under dessa tider. Jag kommer lägga in lite till pengar i denna.

- Getinge B & Arjo B. Getinge är en global leverantör av tekniska lösningar för sjukvårdsindustrin.Arjo är ett globalt bolag med verksamhet inom medicinteknik.Två av mina aktier som tickat på bra uppåt och inte haft en kurva som går utför med Corona, utan snarare tvärt om.

Nu får nu resonera HELT själva, men detta är jur JAG tänker. Jag vill inte vara ansvarig för NÅGONS pengar, men delar gärna mina ageranden. PUSS MONEYMAKERS ;) <3

Gillar

Kommentarer