What lifts your energy?

Inlägg i samarbete med Hunkemöller
Hej mina hjärtan! Hur mycket älskar man inte Filippa Tjärnlunds ”get yourself presentable and wear cloathing that lifts up your energy.” Hon pratar om att hon alltid vill vara redo för ett viktigt möte, så att man inte tackar nej till något på grund av att man inte är representabel för det.

Detta är lite av anledningen till varför jag har infört mina "inspo wednesday" och varför jag tycker kläder har en vikt. På denna plattform handlar det om att bli bästa versionen av sig själv och det gäller även underkläder. Man ska ha underkläder man mår bra i som ger bra vibes. Inspiration, självsäkerhet och uttryck kan verkligen påverka det mentala likväl som det kan vara det avgörande intrycket för någon annan.

Här har jag två stycken nya set på mig från Hunkemöller . Älskar den svarta för sin enkelhet, men den gråa WOW, haha vilka boobs man får. Den har någon typ av funktion som liksom drar åt både under bröstet så att den inte glider upp över, och så att man får livets lyft genom den söta spetsen som går upp över axlarna.

Ni kommer till hemsidan HÄR , HÄR hittar ni det gråa settet, och HÄR finns det svarta.

Gillar