You've got your dreams for a reason

Idag blev inte mycket som planerat. Jag vaknade redan inatt och kände mig lite kallsvettig, men desto bättre precis när jag vaknade, även om jag var något enormt trött. Jag förklarade tröttheten med klockslaget, vem är INTE trött 6 på morgonen. Jag kände mig bestämd på fronten att jag skulle jobba, så först när jag borstade tänderna en och en halv timme senare kände jag att yrseln, huvudverken och tröttheten inte gick att stå emot så jag förblev istället hemma.

Jag tror att man har sina drömmar av en anledning och att de är meningen att förverkliga. Jag tror att de säger något om anledningen till varför varje människas existens. Det är ens kall. Samtidigt blottar man sig så mycket i att uttala dem. Att visa dem får mig att känna mig naken. De blir liksom opaketerade. Samtidigt delar jag uppfattningen att man ska dela sina drömmar med så många som möjligt då man ändå inte är ensam i sin framgång. Jag håller på sparar ner miljoner bilder om vart jag vill, och ett första steg för mig är att dela några blygsamma här.

Om vi börjar uppifrån så är det en människa som dras av universums krafter, vilket är precis vad min måltavla andra om, att låta kraften förflytta mig. Och precis som jag pratar om ovan, tro jag vi har ett syfte att ge världen god energi och bidra med något, därav bilden under.

Bild nummer 2 är London. Jag vill till London. Jag har velat åka dit på en *on-stay' sen jag började någon typ av modellande och jag kan inte släppa tankar innan jag genomfört dem. Jag har till och med kollat in biljettpriser och skulle verkligen vilja vara där en längre period.

Bredvid har vi en bild på Sarahs day , som jag var dag inspireras utav. Denna bild symboliserar dels att jobba varsomhelst ifrån och inte vara bunden till en plats, och dels vad hon gör. Hon är en "health & fitness" youtuber, och inte för att jag känner att jag MÅSTE vara en youtuber, utan det handlar mer om de budskap hon ger. Jag studerar ju själv till hälsocoach, vilket gör att hon känns desto mer relevant för mig. Framförallt har som släppt sina egna produkter som "paleo protein balls," "deluxemix" - en typ av granola, OCH en kollektion av active wear. Sama gäller Karlie Kloss längst till höger, som släppt "Karlie's kookies"!

Jag var på "starta eget-dagen" för typ ett år sedan, mest för att informera mig så jag kan börja jobba med tanken.

Vi har även en bild på Paris och detta är för att jag VILL TILL PARIS NU typ! Jag vill hänga där en längre period. Och sist men inte mins har vi en annan av mina förebilder: Tatiana Ringsby på grund av hennes spiritualitet, drömmar och mål, och sen så är det också en dröm för mig att få gå den visningen. Jag tycker det är kul då det är nästan den ENDA visningen med modellen i fokus.

PUSS DU HAR DINA DRÖMMAR AV EN ANLEDNING

Gillar