Iced coffee and study times and my biggest dream in life

AHHHH tiden på året när man kan börja sova med öppna fönster, lämna lägenheten utan jacka och övergå till islatte, FIFAN vad gött det är. Det är mycket jag tänker på. Dels, tänker jag dag efter dag på hur många timmar jag egentligen skulle behöva på ett dygn, för att hinna med det jag "behöver" och vill. Konstigt med tanke på att vi bara lever på enligt en konstant tidslinje, det är ju bara ett sovpass till att lägga in och sedan fortsätta med sysslorna. Igår tror jag jag käkade middag vid kl 10, för att det var så mycket som hände fram tills dess.

Många gånger dagligen ställs vi alla inför olika frågor och situationer, och nu på senare tid har det verkligen gjort sig tydligt att jag verkligen vill jobba entreprenörigt, med tanke på att det är svaret på i princip alla mina frågor. Bara en så liten grej som att det var 4 dödssöta 6 veckor gamla hundar nere vid vattnet igår kväll, gav mig en så sjuk instinkt att skaffa en hund, helst precis en sådan vi såg, 6 veckor gammal shetland sheepdog. Att skaffa hund är något jag alltid sagt att jag ska göra, den dagen jag har ett sådant liv och en sådan arbetssituation att jag kan ta hand om den. En liten fråga med samma svar som alla mina större frågor, som hur man tjänar stora pengar, hur man jobbar självständigt, hur man disponerar sin egen tid, hur man jobbar med något man brinner för. Säger definitivt inte att ett entreprenörsarbete är svaret på alla frågor, men mina nuvarande. Handlar frågorna istället om hur man etablerar jobbrutiner, skapar ekonomisk säkerhet, har avgränsade arbetstider, timbetalning eller liknande, så är svaret med största sannolikhet inte att bli entreprenör.

Nu är jag i alla fall i full rulle med min utbildning och jag längtar till den dagen jag kan börja jobba som hälso coach, livscoach, livsrådgivare eller vad jag i slutändan väljer att titulera mig som.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229