Listad update från mitt liv

☾ Oh La Moon event

Igår tog jag med mig Yanina till Oh La Moons event i No18. Mhm knarkade kombucha, deltog på Josefins meditation och hämtade ledade efter Yanina i glasståndet (där de hade helt SJUK glass från 3 vänner. Pepparkakan hörni!)

☾ Jag har fått dubbel dos av min medicin utskriven.

Som jag pratat om har medicinen gått ut väl fort och igen på kvällen får jag möta den ångesten jag vant min hjärna att skapa, men nu är jag på dubbla dosen, och jag tror faktiskt att den suttit i bra mycket längre. (obs - tar fortfarande en lägre dos än de flesta. )

Godkänt prov

Jag skrev i förrigår prov i metabol ohälsa och nutriton vilket jag klarade! Stolt är jag. Detta var utbildningens näst största moment. Så hit mi, nu kan man allt (mer) om kolesterol, stress, diabetes, blodsocker, metabolism och dylikt.

Träning


Har varit småkrasslig men nu tusan är jag igång igen, efter - håll i hatten, 3 veckor! Kände mig dock stark när jag tränade. Ibland upplever jag så otrolig återhämtning i en tids paus.

Samarbeten


Lagt en massa tid på att fixa inför endel samarbeten. Detta är något jag jobbat väldigt hårt för och lagt ner bort engagemang i, och jag blir så glad att det då lönar sig. Ge INTE upp!

Här är mitt senat upplagda. Mer spännande kommer <3

Vi tar oss helt enkelt vidare från plattform till plattform HELA tiden. Varje tanke leder oss vidare. Glöm inte att välja rätt tanker.

Kärlek <3

Gillar

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229