Övar på att leva med mig själv för vem jag är utan villkor

Hej igen hjärtan! En dag utan blogg, men då ska jag meddela att jag sovit 28 av de senaste 39 timmarna. Under söndagsnatten blev jag riktigt jäkla sjuk, och jag kunde inte längta mer efter att fortsätta mitt liv som 24åring, UTAN att vara bakis eller sjuk. Jag har bara haft två välmående dagar sedan jag fyllde 24, vilket var i fredags och lördags, vad är oddsen?

Jag vet inte hur allt hänger ihop, men jag har länge haft en trendens till att skapa en stark ångest när jag är sjuk. Känslan av att inte kunna leverera någonting, missa jobb och missa dagen gör min nästan illamående. Dock har jag jobbat mycket med denna tankeprocess som egentligen bara tyder på mitt värderande utifrån produktivitet och inte mitt inre, och jag ser detta som en test. Nu detta år ska jag inte ha några villkor för att älska mig själv. Min kärlek till mig själv ska vara villkorslös och absolut inte baserad på att jag känner mig duktig.

Jag kan inte säga att jag älskat att vara sjuk dessa dagar, men har till skillnad från mina tidigare gånger fällt noll tårar och bara fokuserat på att bli bättre. Att jag till och med lämnade bloggen tom tyder liksom på att jag inte MÅSTE vara produktiv för att må bra. Jag blir faktiskt stolt av detta.

Imorgon ska jag till på psykiatrin för ADHD-medicin, och jag ber till gudarna för att jag får den utskriven, och att det inte behöver ta lång tid för denna. Just ADHD-medicin är ju lite intressant och jag tänkte att jag ska hålla er lite uppdaterade på vad som händer när jag tar den.

Gillar

Kommentarer

FSHD Daniel
FSHD Daniel,
Tror att många delar din uppfattning om att känna ångest när man blir sjuk. Tycker det är klokt av dig att inte försöka mäta ditt eget värde i prestationer 😊
www.fshddaniel.blogg.se
greta
greta,
TAck tack tack, vilken fin kommentar <3 KRAM
nouw.com/greta
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229