sommaren 2019

Nej, ingen har frågat, men här flödar inspirationen, och då är det bara att utnyttja läget. Jag var inne på min nya idol Stinas blogg, och såg hennes sommarlista hon hittat på Elle , och jag tyckte den var så mysig.

Nu är den avsedd för när sommaren står på intåg, men jag tänkte sno listan och vända den, till en utvärderingalista, för hur givande är det inte att ibland tänka över hur saker varit i efterhand?

Vad har du gjort i sommar?
Sommaren inledde med att jag i mitten av Juni åkte till lägenheten i Marbella för att hänga med min brorsa och hans vänner. Hann få in någon utgång, middagar, och häng med familjen som också kom ner.


Jag åkte hem i början av Juli, försöker njuta av ett större lugn, jobba, carpa solstrålarna och suga åt mig av höstpepp. I slutet av Juli åkte jag till Gotland för att fira min Gudmors födelsedag, njuta av Gotlands konstant MAGISKA ljus, äta många frukostar vid hamnen och hoppa från femman i trampolinen.

Har du åkt någon stans?
Puerto Banus & Gotland, förlåt Greta Thunberg <3
Hur länge har du varit ledig?
I mitt liv finns inte riktigt begreppen ledig/oledig då jag jobbar i butiker vilket är månadsvisa anställningar, så där tar man inte semester utan färre pass. Sedan har det varit bloggen, och plugget jag ägnat delar av men tid, men har definitivt lagt in en större del ledighet sedan typ maj.
Vad har varit bäst?
Åh, att surfa i Tarifa. Det betydde massor: att göra något BARA för mig. Dessutom tycker jag platsen är bortom all magi.
Vem har du varit mest med?
Det måste vara en kille jag träffar och familjen, definitivt.
Har du gjort det du ville?
Jaaa! Jag har tagit massa tid att försöka lyssna inåt, men även spruta idéer och planera.
Har du blivit brun?
För att jämföra med tidigare gångna somrar så -ja, i slutet av Spanien och efter Gotland var brännan på topp men åtminstone i mitt face vill den försvinna väääldigt fort.


För fort.

Vad har du käkat?
Sååå mycket fräsch mat i Spanien, mycket grönsaker, goda korvar, paella, filmjölk (i solen, viktig detalj), dödsmörk choklad-gelato, iskafffeee ni vet the summer drill.
Vad har du druckit?
JJahaaa, det är här man ska skriva iskaffe, eller iskafffeee som jag tydligen kallar det. Så iskaffe, men, MEN MeN , jag har också gjort en liten rödvinsdebut.

Och som svar på potentiell följdfråga - nej det är inte första gången jag dricker rödvin men JAA, det är denna sommar jag fått svar på frågan ”kommer jag någonsin gilla rödvin”, för JA, jag gillar det, äntligen, (litegrann i alla fall hihi).

Vad har du lagt mest pengar på?

Flygbiljetter? Mat? Nje jag har inte spenderat några galna summor faktiskt. Det var just att jag kom till insikt väl sent att det ju var SJÄLVKLART att jag skulle till Spanien, och hade en väldans flyt med att boka hembiljett, och satt en aning i knipa då ditbiljetter inte tycktes vilja vara lika billiga.

Vad gjorde semestern extra bra?

Att jag har utgått från att leva utifrån min själ, och vara i nuet. Att senaste tiden har gett mig en hel del värdefulla insikter om mig själv. Jag är ännu mer säker på hur jag vill leva, att jag älskar vattnet, havet och enigheten med naturen. Att jag är ett naturbarn och faktiskt har haft ett liv innan jag blev 18, varesig jag velat erkänna det för mig eller inte. Det låter märkligt men jag har för första gången på lång tid denna sommar kunnat njuta av ett kravlöst nu. Jag har börjat se, och kanske älska en lite större del av mig, tack vare att jag låtit mitt hjärta vara min kompass. Jag är även tacksam för vad jag plockat mad mig jag vill göra inför terminen och läsåret som kommer.

Vad hade kunnat göra semestern bättre?

Hm, vad kan detta tänds vara? Jo, ÄNNU mer tid i Spanien och, och OCH, att jag hade tagit fler surfinglektioner. Mer häng i Tarifa!

Men vad fan, varför hade detta varit bättre?

Nu har jag ju anledning att åka tillbaka.

Vad har du haft på dig?

OK, ärligt - bikini. Short and sweet.

Hur har du tränat?

I Spanien föll en himla trevlig kravlös "träna-varje-dag-feeling" över mig, inget förplanerat. .Vi har ett svinnice gym en trappa under poolen och det föll sig extremt enkelt. Sedan, hemma, desto mindre, lite tabata här och var, och nu har jag börjat få upp ögonen för Sprintpassen på gymmet. Man DÖR för att sedan leva.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229