Veckans formel: All you need is within you

Veckans uppgift: Var vaksam och ifrågasätt dig själv. Gick du precis förbi ett fönster för att se hur dina ben ser ut eller för att se hur stora de är? Svarade din hjärna med ett efterföljande lugn för att de såg ut som de skulle, eller drabbades du av lätt ångest för att spegeln inte gav den bekräftelse du sökte? Varför gör du såhär mot dig själv? Du jobbar utifrån bekräftelse och egoism. Vill du inte vara lycklig på riktigt stället. Inte känna behovet av att höra att man duger från något eller någon annan.

Man blir bara mer och mer beroende av bekräftelsen utifrån, VARFÖR är den viktig? Du kanske inte är den till att söka denna bekräftelse i skyltfönster, du kanske tar massa värdelösa bilder på dig själv för att se och jämföra vem du är vem du var hur du såg ut då och nu, för att återigen kunna ge dig en oförtjänt klapp på axeln för att WOW du är verkligen sååå mycket snyggare nu, eller åter igen få panik och börja tänka på alla potentiella yttre lösningar du skulle kunna tillägna denna misär som nu uppstått?

NEJ NEJ NEJ har du bristande självkänsla och söker bekräftelse i yttre attribut kommer de yttre lösningarna aldrig att hjälpa dig och din självbild, du förstör den desto mer. Du lär den att OM jag lägger X antal kronor/eller genomför något xxx kommer jag vara tillräcklig, för att leva vidare lika trasig, och söka MER bekräftelse.

All you need is within you. Du behöver inte ha bekräftelsen utifrån. Lyckan kommer inifrån och att hela tiden förse bekräftelsebehovet med vad det söker, oavsett om det är i en spegel, likes på instagram eller att prova kläder för att bekräfta att de sitter som de ska, gör du att det växer och den du är, som egentligen vet vad som är rätt, kvävs. Låt dig själv tala, du har alla svaren. All you need is within you.

Gillar

Kommentarer

Aaron
Aaron,
So true babe, I think, as Aldous Huxley prognosticated, humans have voluntarily given up all of their personal power, because of ignorance, society needs a kind of wake up call <3 https://www.youtube.com/watch?v=Ok1E2gX_Q3k
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229